2011-2012 İsmek Pratik İngilizce 1. Kur Sertifika Sınavı

Tüm İsmek Pratik İngilizce gruplarıma devam eden öğrencilerime duyuru:

Sertifika sınavlarında başarılı olanları tebrik ederim, bazı sebeplerden başarısız olanları Eylül ayında, daha düzenli çalışmak ve devam etmek şartıyla tekrar beklerim. Devam eden öğrencilerim, aşağıdaki verdiğim linkteki sınavı indirip tekrar çözünüz, kafanıza takılan yerleri işaretleyiniz, yeterli sayıda kişi geri dönüş yaparsa sınıfta soruları tekrar masaya yatırabiliriz.


2011-2012 Atışalanı İsmek Pratik İngilizce 1. Kur Sertifika Sınavı Usta Öğretici Rıdvan Şoray (Beginner)

5 yorum:

  1. merhaba sanırım ismekte ingilizce öğretmenisiniz. acaba pratik ingilizce 2 kursu bitiminde hedeflenen ingilizce seviyesi ne oluyor? intermadiate ya da uppper seviyesine ulaşmak mümkün olabilir mi? yoksa daha genel, günlük konuşmalara yönelik bir eğitim mi oluyor?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, evet İsmek'te İngilizce öğretmenliği yapıyorum. İsmek'te 1. kur Beginner, 2. kur ise Elementary'dir. Pratik İngilizce kursunun isminden de anlaşılacağı gibi temel bilgi ve günlük kullanım ön plandadır.

    YanıtlaSil
  3. peki teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,ismek de ingilizce 2. kura girebilmek için illa 1. kuru geçmemiz şart mı ? Yada seviye sınavıyla mı kayıt olunuyor bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  5. İsmek'te İngilizce derslerine 2. kurdan kayıt yaptırmak için kurs merkezindeki öğretmenin yapacağı sınavı geçmeniz gerekli. Sınavda yetersiz görülürseniz 1. kurdan başlamanız tavsiye edilecektir.

    YanıtlaSil