5000 Kelime - İngilizce Türkçe Kelime Listesi

Dosya xls (Excel) formatında olup İngilizce düzensiz fiiller, sıfatlar, comparative - superlative kullanımları, İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıklarını içermektedir. Dosyadaki sayfaları kontrol etmeyi unutmayın.

5000 Kelimelik Word list indirmek için linke tıklayınız.

İyi çalışmalar.

8 yorum:

  1. ilk 3 sayfa tek iniyor hocam ne yaptıysam tüm sayfaları indiremedim yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorununuzu anlayamadım. dosyada sorun görünmüyor. linkte yukarıdaki indirme butonuyla indiriniz, dosya excel dosyası, xls olarak indirip excel programıyla açın. görünen sayfaları tek tek indirmeye çalışmayınız.

      Sil
  2. Hocam eksik çok yer var bazı kelimerlinde anlamları yanlış bazılarıda Grammer: Grammer şeklinde olmuş düzeltirseniz sevirim

    YanıtlaSil
  3. Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bunu kendi blog sayfamda da yayınlayabilirmiyim arkadaşlarıma yardımcı olmak için ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Furkan bey, sitemizi referans gösterirseniz seviniriz.

      Sil
  4. Ben böyle güzel çalışma görmedim... Günlerdir exelde kendimi yormuşum... Emeğiniz özeniniz ve herşeyden önce paylaşımınız için çok ama çok teşekkür ederim hocam

    YanıtlaSil
  5. hocam bu 5000 kelimenin okunuşları var mıdır acaba ona göre indireceğim kafaya taktım kesinlikle öğreneceğim ingilizceyi teşekkür ediyorum emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. hocam bu 5000 kelimenin okunuşları var mıdır acaba ona göre indireceğim kafaya taktım kesinlikle öğreneceğim ingilizceyi teşekkür ediyorum emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil