Hayvanlarla ilgili İngilizce Kısa Çocuk Hikayeleri



Ekteki dosyalarda birbirinden güzel fabllar ve hayvanlarla ilgili derleme İngilizce kısa hikayeler bulunmaktadır. Okul öncesi çocuklarımız için kullanılabileceği gibi başlangıç seviyede İngilizce öğrenenler de yararlanabilir.

Okul Öncesi "Kendin Yap" Etkinlikleri



Okul Öncesi öğretmenler ya da ilköğretim İngilizce öğretmenleri için sınıf içinde ya da dışarıda uygulanabilecek bir sürü aktivite ve el işi, kes - yapıştır çalışma kağıtları. İngilizce derslerinde de kullanılabilecek materyal, boyama kağıtları, kuklalar, çanta süsleri, oyunlar vesaire.

Okul Öncesi İngilizce Yaz Çalışmaları



Yazın okul öncesi minikler için İngilizce çalışma kağıtları. Eşleştirmeler, masaüstü oyunlar (boardgames), öğretmenler için flaşkartlar, kelime çalışmaları vs. Dosyalar doc, docx ve pdf formatındadır.

Yaz Mevsimi İngilizce Çalışmaya Engel Değil



Yaz konulu İngilizce çalışma kağıtları, slaytlar, kelimeler (vocabulary), kelime oyunları, bulmacalar, flaşkartlarla dolu olan dosyalar doc, docx ve pdf formatlarındadır. Dosyaların bir kısmı okul öncesi öğretim
için de kullanılabilir.

İngilizce Giysiler Çalışma Materyalleri



Giysilerle ilgili İngilizce çalışma kağıtları, vocabulary, oyun ve bulmacalar, resimli eşleştirmeler, giysiler çalışma slaytları, öğretmenler için etkinlikler vs. Dosyalar doc, docx, pdf ve ppt formatlarındadır, okul öncesi İngilizce için de kullanılabilecek materyal içermektedir.